Hvorfor er min computer langsom?

Spørger du dig selv det enkle spørgsmål “Hvorfor kører min bærbare computer langsomt?” Jeg er sikker på, at De stiller Dem selv det samme spørgsmål.

For at besvare dette spørgsmål behøver du ikke at være en techie. I stedet vil jeg fortælle dig grunden til din computer ikke kører hurtigt.

Du behøver ikke at være ekspert i computerprogrammering for at gøre dette.

Der er mange årsager min computer bremser. Nogle af disse grunde har intet med mig at gøre. De har dog noget at gøre med enkle ting, som vinduer gør og bruger.

Programmer

Hvis du har et eksisterende program, der ikke er kompatibelt med den aktuelle version af Windows, eller nogle af dem, kan det skyldes, at computeren kører langsomt.

Med andre ord, når computeren starter, begynder den programmerne fra startmenuen.

Problemet er, kan du have så meget software, som du ønsker. Det eneste, der begrænser antallet af programmer, du kan installere på din computer, er dens hukommelse.

En computer med 2G RAM kan understøtte 4 programmer på én gang. Men hvis du forsøger at skifte mellem programmer, hænger, går computeren ned eller fryser, hvis der ikke er tilstrækkelig hukommelse.

Data

Hvis du bruger computeren i længere tid, især hvis den henter musik eller film, der skal redigeres, kan computeren blive langsom.

Dette betyder dybest set, at hvis du organiserer alle dine filer, vil din computer køre hurtigere.

Påvisning

Mange mennesker er tilbøjelige til at køre anti-virus software på deres computere hele tiden, at tro, at det vil hjælpe med at beskytte dem. Men mange mennesker er ikke klar over eksistensen af vira. Deres antivirussoftware løser ikke den skade, de har gjort.

Antivirusprogrammet skal køres, hver gang du bruger det, for at sikre, at computeren ikke bliver inficeret. Programmet registrerer og fjerner virus fra computeren. Du kan downloade den nyeste version fra ethvert websted. Kør derefter programmet, og søg efter virus, der kan beskadige computeren.

Hardware

Det er det område, der er direkte berørt. Dette kan skyldes dårlig hardware eller gammel hardware.

Før du beslutter dig for at opgradere din hardware, skal du først se på modellen. En high-end computer vil være hurtigere end en langsommere en, hvis du opgraderer fra en ældre model.

Computeren bliver hurtigere, hvis du opgraderer hukommelsen. Dette vil forbedre computerens hastighed. Opgrader din hukommelse, så du kan bruge alle dine programmer.

Du bør undgå overbelægning af computeren ved at installere for mange programmer. Alt for mange programmer kan føre til Windows langsommere og gøre computeren vanskeligere at bruge.

Slette

Det er ikke ualmindeligt at bemærke, at der efter flere års computerbrug er mange data gemt på computeren. Dette kan føre til, at computeren bliver meget stor på blot et par måneder. Dette kan få computeren til at sætte farten ned. Den gode nyhed er, at din computer kører hurtigere, hvis du sletter alle uønskede filer og unødvendige elementer.

Selvom dette kan virke vanskeligt, er det faktisk ret simpelt. Kontakt en computerspecialist, hvis du ikke er sikker på, hvilke filer du skal fjerne.

Opgrader din RAM for at forbedre computerens ydeevne uden at bruge for meget på opgraderinger. De fleste computere har kun 512 MB RAM. Men junk er noget, der overstiger dette beløb. Det er bedst at investere penge i dette område af din computer.

Det er nemt at fjerne uønskede elementer fra computeren.

Tag alle elementer ud, der ikke bruges fra computeren.

Fjern de filer eller dokumenter, du ikke vil have, fra computeren.

Åbn din webbrowser, og du vil blive ført til siden Hjælpeprogrammer.

Skriv kommentar