Kan du stole på Omega-3 kosttilskud?

Lad os se kendsgerningerne i øjnene: Omega-3 fedtsyrer har mange sundhedsmæssige fordele. Der er mange vigtige funktioner, omega-3 fedtsyrer kan være forbundet med. Disse omfatter celledifferentiering, vækst, hormonelle og strukturelle funktion, celle differentiering, efterligning og efterligne. Omega-3 vil resultere i en bred vifte af produkter til at opfylde alle disse vigtige roller. Disse produkter kan også findes i kosttilskud.

Alle disse produkter er effektive på forskellige måder. Indledende kosttilskud kom i pilleform, og derefter fiskeolie kosttilskud. Lad os se nærmere på hver enkelt.

Kosttilskud fungerer bedst, når de tages umiddelbart før du spiser. Kosttilskud er afgørende for en sund start på dagen. Vi kan muligvis ikke tilberede den nødvendige morgenmad eller frokost til den næste dag uden disse fedtsyrer. Mættet fedt er ofte en vigtig del af de fleste måltider. Disse fedtstoffer forårsage en ubalance i kroppens energi niveauer og brænde store mængder energi. Denne ubalance gentages hver dag, uden at vi overhovedet er klar over det.

Korrekt ernæring er afgørende for alle, der ønsker at være sunde.

* Levevilkår, der er typiske for dagligdagen ofte mangler de nødvendige næringsstoffer til at gøre det muligt for kroppen at fungere ordentligt.

* Sure fordøjelsessystemet er en tilstand, der påvirker fordøjelsen og efterlader kroppen med mindre mulighed for at bruge næringsstoffer.

* Afføringsmiddel afføring syndrom opstår, når kroppen ikke er i stand til at absorbere næringsstoffer fra forkert fødevareforarbejdning. Dette fører til en stigning i efterspørgslen efter næringsstoffer til at korrigere ubalancen.

* Diarré kan være forårsaget af en bakteriel ubalance. Dette sker, når fordøjelsessystemet kaster for mange toksiner og producerer mindre essentielle vitaminer.

* Overdreven indtagelse af visse essentielle vitaminer kan føre til toksiske virkninger og mangler. Hypervitaminose A kan være forårsaget af overskydende vitamin A.

Linus Pauling sagde det selv: “Man er nødt til at erkende, at der er mange kroppe i en person. Og man må også indse, at lægen, mens han står mellem patientskadelige kræfter, altid skal holde øje med tilfældigheder.”

Mange af de såkaldte sygdomme, herunder diabetes, kræft, depression og gigt, har vist sig at være forårsaget af kosten uoverensstemmelser gennem forskning og kliniske undersøgelser. Disse lidelser kan hjælpes af passende kosttilskud.

* Hurtig handling refererer til en medicinsk betegnelse for en sygdom proces, der begynder i graviditeten periode og fortsætter gennem barndommen. Det har til formål at assimilere specifikke næringsstoffer og vitaminer i barnets kost. Moderen kan ikke give de næringsstoffer, som børn har brug for, mens hun ammer, medmindre det anbefales af fagfolk. Mor og barn skal følge disse specielle kostvaner.

* Kosttilskud skal være af høj kvalitet. De skal oprettes af specialister og læger og ikke af producenterne.

* Kosttilskud mærket “naturlige” behøver ikke at overholde nogen kvalitetsstandard.

* Et godt helbred betyder at genoprette og revitalisere krop, sind og ånd. Dette opnås ved at rette op på ernæringsmæssige mangler. Sådanne genopfyldningstilskud bør indeholde alle fire makronæringsstoffer, som er kulhydrater, fedtstoffer samt proteiner, vitaminer og mineraler. Hvis de er af høj kvalitet, andre næringsstoffer kan også bruges som kosttilskud.

Vi er nødt til at spørge os selv, hvorfor vi har brug for sådanne kosttilskud, selv om vi spiser rigtigt. Se dagens livsstil. Spiser du fastfood, frosne fødevarer eller forarbejdede fødevarer? Disse livsstile fører til et paradigmeskift i kroppen. Dette kan kun vendes ved at tage kosttilskud.

Folk, der trives, er den eneste vej ud. Den eneste vej ud er at acceptere nederlag og gå gennem en vanskelig tilpasningsproces. Den eneste måde at leve et sundt og lykkeligt liv er at overvinde nederlaget.

Kun én måde kan du nå dette mål. Det er at leve en afbalanceret livsstil. Først da vil du være i stand til at leve en lykkelig livsstil. En elendig livsstil og vægtøgning vil kun hindre din indsats for at nå dine mål. Du kan indstille dig selv ret ved at vælge den korrekte kosttilskud, der indeholder de nødvendige næringsstoffer.

Fejlernæring er en af de sværeste situationer mange mennesker befinder sig. Det er de situationer, hvor vitamintilskud skal tages. Vitamin B er et godt supplement til at hjælpe med underernæring. Men det er også vigtigt, at du spiser tilstrækkelige kulhydrater, fedtstoffer samt protein.

Sørg for, at du ikke spiser ernæringsmæssige fødevarer, da disse fødevarer vil højst sandsynligt få din krop til at miste vitamin B. Du kan kun opretholde vitamin B ved at spise næringsrige fødevarer.

Skriv kommentar