Sådan får du gratis lydbøger

Lydbøger er en mulighed for folk, der elsker bøger og litteratur. Lydbøger er i fuld længde, digitale kopier af klassiske romaner og noveller, der kan downloades via internettet. Du kan finde lydbøger til dine yndlingsgenrer på en række forskellige websteder, hvoraf mange er gratis. Du kan downloade lydbøger gratis ved at følge trinnene.

Public domain materiale er den bedste måde at få gratis lydbøger. Public domain betyder, at alle kan bruge indholdet i mange år. Søg på internettet for at finde lydbøger gratis i det offentlige rum. Der er mange websteder, der tilbyder denne service, og det er let at finde dem. Efter at have fundet websteder, der tilbyder lydbøger gratis, er alt hvad du skal gøre at sende historien eller bogen som en mp3-fil. Du vil derefter modtage et link.

Du kan også bruge et websted, der tilbyder lydbøger til download. Hørbar og libray kan være to eksempler på sådanne hjemmesider. Disse websteder fungerer godt, især hvis der er mange lydbøger, du ønsker at downloade, eller du vil have hundredvis af lydbøger tilgængelige på én gang med podcast. Du kan også finde lydbøger på disse websteder, der er mere detaljerede end bøgerne. De omfatter emner som grammatik, historie og endda hvordan du kører hurtigere.

En tredje mulighed er at besøge dit lokale bibliotek og anmode om en lydbogssamling. Du kan finde gratis lydbøger i store biblioteker, der har store samlinger. Mens de fleste biblioteker opkræver et engangsgebyr for at få adgang til hele deres bibliotek med referencematerialer, tilbyder nogle biblioteker lydbøger gratis som en del af et program, der giver lånere adgang til mere gratis læsestof. Du bør tjekke først med dit lokale bibliotek for at finde ud af, om de tilbyder sådanne programmer.

For det fjerde kan lydbøger findes i biblioteker og boghandlere. Nogle gange kan oplysningerne ikke findes online på grund af ophavsretlige problemer. Nogle gange er det dog tilgængeligt i de offentlige bibliotekers samling. Selvom du måske finder disse titler gratis, skal du huske, at titlen muligvis er velkendt. Du skal købe en faktisk kopi af lydbogen, hvis du vil have den. Du kan låne titlen online eller købe den i boghandlen.

Pods, et program, der giver dig gratis adgang til lydbøger, er den sidste mulighed. Disse programmer fungerer ligesom enhver iPod- eller MP3-afspiller. Du kan få adgang til ubegrænsede lydbøger gratis og behøver ikke at købe noget. Disse programmer kommer ofte som en del af en abonnementstjeneste, der giver dig ubegrænset adgang til lyd og bøger hver måned. Du bliver nødt til at betale for lydbog titler, som du låner. De fleste lydbøger er dog gratis at downloade fra de websteder, der tilbyder dem. Selvom du muligvis kan få en gratis lydbog ved at tilmelde dig en månedlig plan, er det muligt ikke at finde nøjagtigt, hvad du leder efter.