TravelVictim til Transsylvanien og Rumænien

Da jeg boede i Transsylvanien (Rumænien) i 1990’erne, anbefalede en ven et land kaldet Transsylvanien. Det var hjemsted for mange dejlige resorts og hoteller. Hele landet syntes velholdt.

Mest interessant var det faktum, at der ikke var nogen afbrydelser i elektricitet. Jeg spurgte hende, om Rumænien stadig var en del, og hun svarede “Selvfølgelig ikke”. Jeg fandt det så fascinerende. Alt var præcis, hvad hun beskrev. Infrastrukturen var stor, og alt var rent.

Hvis jeg havde været ansat i hotel- og restaurationsbranchen, ville jeg gerne have fået at vide, at hotellet i øjeblikket var lukket for reparationer?

Rumænsk gæstfrihed er fortsat fremragende på grund af det faktum, at det er et veldrevet land med et sundhedssystem af høj kvalitet. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde i mange turist- og gæstfrihedsinstitutioner i Rumænien. Personalet er altid venligt og kyndigt.

Jeg har fundet gode steder at bo i Bukarest. Før du tager på ferie, skal du undersøge og sørge for at booke gennem en professionel. Muligheden for at bo på et respekteret hotel kan være tilgængelig for dig. Rumænien er en vidunderlig destination, hvis din passion for kunst er stærk, og du er villig til at dele den med andre.

Rumænien har mange ting at byde på, og hver turist har deres egen liste.

1. Forti, en lille landsby i Transsylvaniens Banescuer Department. Forti er kendt for sit Teater i Augustus-bjergene. Det blev brugt her under 1876 April Bryllup. Det storslåede billede af middelalderbyen afspejles i Getreidegistry of Town Hall, Municipal Theatre og Epiphany Cathedral. Gamle mennesker holder stadig mysteriet om theouse og dets religiøse betydning i live.

2. Brasovaro er berømt for sin Unguja. Dette blev muliggjort af et italiensk jernbane staffeli, som blev placeret over landsbyen. Det hvide stenkapel, højt over landsbyen, blev bygget i det 14. århundrede. Dette er Rumæniens eneste ødelagte landsby.

3. Peles Palace er det sidste tilbageværende aristokratiske hjem. Det blev brugt til husly under revolutionen i 1989 af handicappede og ældre. Det har også et museum, der viser Barbierone Peles ‘Palads, en middelalderlig fæstning samt Court Hall og theaharhos palads. Peles Palace, en imponerende bygning, bruges som model for Salute Conde i Rumænien.

4. Valea Verde resort. Rumæniens ældste feriested lavet af evergreens. Valea Verde er et smukt sted at bo på Donau bank, 15 km nord for byen.

5. Peles Palace, en rolig oase ved foden af bjerget. Det første Simeon-dynasti byggede paladset. Haverne er ekstraordinære, og arkitekturen er fantastisk.

6. Vacarestino Philos Secure Museu, Rumæniens største museum inden for filosofi. Det kan findes ved kappen, hvor du kan svømme om sommeren og stå på ski om vinteren.

7. Belvedere Slot ligger i hjertet Af Transsylvanien. Det blev bygget af thearents efter deres nederlag til tyrkerne i 1565. Kejser Karl gav slottet til Brasovaros folk i året senere, under forudsætning af 1817. Det blev brugt fra begyndelsen af XIXth århundrede som et hjem for nyfødte.

8. Peles Palace, en af de få tilbageværende paladser i Rumænien i god stand. Det var oprindeligt et palads til samling. I 1965 blev det præsidentpaladset. I 1998 blev det den officielle bopæl for Steiermarks stat.

Borjomi National Park – Sådan kommer du dertil

Borjomi National Park kan bedst ses af jeep-ture med en lokal rejseguide. Længden af turen afhænger af, hvor mange stop der er lavet, terrænet og hvor godt du følger din guide. For en halvdags tur kan prisen på en jeep-tur være så lav ved 100 Euro.

Efter en hård dag i ørkenen kan du slappe af med en varm kop chaiara (varm kakao) på en af caféerne beliggende i hjertet af Karnel.

Skriv kommentar