Wu-Tang Bio, Top 10

Wu-Tang var den første musik, jeg hørte. En ven talte om det, og jeg kendte ikke sangen. Så jeg fandt på Static Dress, og lagde den på min I-pod. Efter at have lyttet til et par numre, wu-Tangification blev lyden. Jeg var straks forelsket i musikken og den quotable lydkvalitet af teksterne og rytmerne. Hvert album udgivet af gruppen siden da er blevet nævnt som en af de største albums af all-time. Wu-Tang Clan, samt A Better Dayz For Tomorrow er nogle af mine yndlingsalbum.

Wu-Tang blev grundlagt i New York i 1992. De oprindelige 9 medlemmer var Rza, Buck Jade (Gza), Ol ‘Dirty og Raekwon. Selvom Wu-Tang har oplevet en stigning i antallet af medlemmer gennem årene, er 9 af de oprindelige Wu-Tang-medlemmer forblevet de samme.

Wu-Tang begyndte sit liv som en Crips bande, men ændrede deres bande navn senere for at beskytte deres oprindelige navnebror, og fordi de ønskede vold at være forbundet med deres navn. Method Man og U Gud er begge krediteret med dannelsen af den første gruppe, men Gza (og Rza) overtog tøjlerne efter Method Man forlade gruppen. Ghostface og Ol’ Dirty blev senere føjet til gruppen.

Wu-Tang udgav deres debutalbum, Wu-Tang Clan, i 1994. Dette var en hyldest til den legendariske supergruppe, der er nævnt i deres pressesæt dengang. Albummet var et stort hit og var med til at bane vejen for gruppens store succes.

Wu-Tang’s 1996 album asiatiske computerfiler gik direkte til toppen. Det var et klart tegn på succes, at Method Man og ODB udgav det klassiske album uudgivet. Albummet havde blot titlen Method Man, U-God. Det indeholdt nogle af Method Man’s bedste arbejde og nogle af ODB’s fineste arbejde. Gruppen udgav et album i 1998 med Wotan, Rap Legend Jim Jones og andre medlemmer af bestyrelserne.

Wu-Tang indspillede Wu-Tang Forever, et album fra 1999. Det blev produceret med A Tribe Called Quest. McKee, Sharpe og McKee. Gruppen blev meget populær efter at have udgivet numre lige fra Def Jam Hero til sange taget fra Out of Time. Albummet var dobbelt platin. Wu-Tang påbegyndte en global turné, der blev udsolgt på 15000 spillesteder. Albummet blev også placeret som Wu-Tang Forever i hip-hop’s generelle avalvings.

Albummet Wu-Tang Collective, som blev udgivet i 2001, genererede en enorm brummer. Kylie Minogue skrev under på at blive gruppens officielle sanger. Europa-Parlamentet og Europa-Parlamentet er ikke blevet hørt i radioen, så det er enten standarden eller Europa-Parlamentet.

verden fik en enkelt rød plet den 11. september 2004 og et helt nyt Wu-Tang album Clan Wars. Albummet handler om justBasic Instincts med numre af Kylie og Skies Out samt TV On The Radio, One Love, og mange andre ting.

Gruppens album var deres opfølgning fra Wu-Tang. Det debuterede i USA på Yorba Submarine Album den 11. Det nåede nummer 11 på Billboard 200, og nummer 6 på RYM Hitlisterne.

Mens der var nogle tilbageslag, er de ikke store distraktioner. Du kan se den stadige forbedring i deres karriere. Deres liveoptræden viser, at de har perfektioneret kunsten at optræde. Jeg tror, at i mange af deres live-optrædener (og det er tilbage på albummet Wu-Tang experimentationolver) de har et sæt liste, at de udfører meget godt (som de burde), og jeg vil tale om i denne artikel.

Af alle de Hip-Hop legender jeg kender, wu-Tang var den første til at frigive deres album. Deres “stick-on lava” dukkede op i mange af deres kommercielle spor. Deres OST og DVD er en stor indikation af gruppens tidlige år. Selv om tidlige Wu-Tang oprindeligt blev betragtet som et New York kartel og senere en New York Hip-Hop Group, wu-Tang er blevet en global anerkendt og højt respekteret luftfartsselskab. Tjek Wu-Tang Clan Band for at se noget af deres arbejde. Det er det værd.

Skriv kommentar